flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протокол наради №2 від 14 січня 2020 року

14 січня 2020, 10:44

П Р О Т О К О Л  № 2

наради  з   працівниками Мурованокуриловецького   районного суду

                                                                              

від 14 січня 2020 року

 

Присутні:  14  працівників суду: Тучинська Н.В., Коломійцева В.І., Козак Л.В., Боржемська І.М.,  Грицай О.В., Даценко К.В.,  Кушнір Ю.П., Литус А.О., Лісевич А.О.,  Слободянюк О.С.,  Пилипчук В.П., Поліщук О.В., Ткачук О.М., Хонькович Л.І.

Головуюча: Тучинська Н.В.

Секретар: Козак Л.В.

 

 ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

 

  1. Про результати вивчення роботи Мурованокуриловецького районного суду комісією працівників ТУ ДСА України в Вінницькій області.
  2. Про вжиття заходів спрямованих на покращення стану організації роботи суду.

    

СЛУХАЛИ:

 

 - керівника апарату суду Козак Л.В., яка оголосила лист ТУ ДСА України в Вінницькій області № 01-12/2733 від 21/12.2019 про результати вивчення роботи Мурованокуриловецького районного суду комісією працівників ТУ ДСА України в Вінницькій області.

 

УХВАЛИЛИ :

 

  1. Інформацію   прийняти до відома.
  2. Працівникам апарату суду врахувати в організації роботи суду викладені у довідці зауваження та рекомендації, а саме: здійснювати перевірки повноти та правильності внесення даних до КП «Д-3», здійснювати належний облік звернень громадян та дотримання вимог законодавства, забезпечити формування номенклатури справ суду на кожен рік, під час оформлення матеріалів проведення конкурсу на зайняття посад державної служби дотримуватись вимог постанови КМУ «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби»
  3. До 01 лютого 2020 року про результати розгляду довідки та вжитті заходи щодо усунення недоліків повідомити територіальне управління.

 

 

 

Головуюча                                               Наталія Тучинська

Секретар                                                  Людмила Козак