flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протокол наради №3 від 22 січня 2020 року

22 січня 2020, 15:45

П Р О Т О К О Л  № 3

наради  з   працівниками Мурованокуриловецького   районного суду

                                                                             

від 22 січня 2020 року

 

Присутні:  14  працівників суду: Тучинська Н.В., Коломійцеві В.І., Козак Л.В., Боржемська І.М.,  Грицай О.В., Даценко К.В.,  Кушнір Ю.П., Литус А.О., Лісевич А.О.,  Слободянюк О.С.,  Пилипчук В.П., Поліщук О.В., Ткачук О.М., Хонькович Л.І.

 

Головуюча: Боржемська І.М.

Секретар:    Лісевич А.О.

 

 ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

 

  1. Про вивчення та застосування Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом Державної судової адміністрації України від 20 серпня 2019 року № 814, зі змінами, яка набула чинності 01 січня 2020 року.

    

СЛУХАЛИ:

 

- заступника керівника апарату суду Боржемську І.М., яка звернула увагу на нововведеннях та застосуванні Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом Державної судової адміністрації України від 20 серпня 2019 року № 814, зі змінами, яка набула чинності 01 січня 2020 року.

 

УХВАЛИЛИ :

 

  1. Інформацію прийняти до відома.
  2. Працівникам апарату суду звернути увагу на основні нововведення, які стосуються роботи суду. Зокрема, всім присутнім наголошено на необхідності досконалого вивчення інструкції та додержання її вимог кожним працівником апарату суду.
  3. Консультанту суду (по роботі з персоналом) Лісевич А.О. підготувати проекти наказів щодо визначення відповідальних осіб стосовно виконання окремих положень Інструкції.

 

 

 

Головуюча                                            Інна Боржемська

Секретар                                               Аліна Лісевич