flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протокол наради №5 від 27 січня 2020 року

27 січня 2020, 13:35

П Р О Т О К О Л  № 5

наради  з   працівниками Мурованокуриловецького   районного суду

                                                                             

від 27 січня 2020 року

 

Присутні:  12  працівників суду: Тучинська Н.В., Коломійцева В.І., Козак Л.В., Боржемська І.М.,  Грицай О.В., Кушнір Ю.П., Литус А.О., Слободянюк О.С.,  Пилипчук В.П., Поліщук О.В., Ткачук О.М., Хонькович Л.І.

 

Головуюча: Тучинська Н.В.

Секретар:    Козак Л.В.

 

 ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1. Про виконання рішення Європейського суду з прав людини.
  2. Про проект положення про преміювання державних службовців та положення про преміювання працівників патронатної служби, працівників, які виконують функції з обслуговування та робітників зайнятих обслуговуванням.

    

СЛУХАЛИ:

     - голову суду Тучинську Н.В. яка оголосила лист Вінницького апеляційного суду № 01-23/6/2020/ЕП-512 від 23.01.2020 року про виконання рішення Європейського суду з прав людини у справі «Щербак та інші проти України»;

- керівника апарату суду Козак Л.В., яка оголосила лист ТУ ДСА України в Вінницькій області № 03-54/147 від 20.01.2020 щодо проекту положення про преміювання державних службовців та положення про преміювання працівників патронатної служби, працівників, які виконують функції з обслуговування та робітників зайнятих обслуговуванням.

 

УХВАЛИЛИ :

 

  1. Інформацію   прийняти до відома.
  2. Суддям при розгляді справ використовувати практику Європейського суду з прав людини, не допускати порушення Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод.
  3. Консультанту суду (по роботі з персоналом) Лісевич А.О., при підготовці проектів наказів щодо преміювання державних службовців, працівників патронатної служби та працівників які виконують функції з обслуговування та робітників зайнятих обслуговуванням, керуватися Положеннями затвердженими наказом керівника апарату № 1-к від 21.01.2020.

 

 

Головуюча                                               Наталія Тучинська

Секретар                                                  Людмила Козак