flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протокол наради №10 від 2 березня 2020 року

02 березня 2020, 14:24

П Р О Т О К О Л  № 10

наради  з   працівниками Мурованокуриловецького   районного суду

                                                                             

від 02 березня 2020 року

 

Присутні:  14  працівників суду: Тучинська Н.В., Коломійцева В.І., Козак Л.В., Боржемська І.М.,  Грицай О.В., Даценко К.В., Кушнір Ю.П., Лісевич А.О., Литус А.О., Слободянюк О.С.,  Пилипчук В.П., Поліщук О.В., Ткачук О.М., Хонькович Л.І.

 

Головуюча: Козак Л.В.

Секретар:    Боржемська І.М.

 

 ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1.  Про надсилання судових викликів, повідомлень та повісток.
  2. Про затвердження Змін до інструкції про порядок виконання міжнародних договорів з питань надання правової допомоги в цивільних справах щодо вручення документів, отримання доказів та визнання і виконання судових рішень.

    

СЛУХАЛИ:

     -  керівника апарату суду Козак Л.В., яка оголосила лист ДСА України від 26.02.2020 № 15-3793/20 про надсилання судових викликів, повідомлень та повісток;

- заступника керівника апарату суду Боржемську І.М., яка оголосила наказ Міністерства юстиції України від 03.02.2020 № 338/5/46 про затвердження Змін до інструкції про порядок виконання міжнародних договорів з питань надання правової допомоги в цивільних справах щодо вручення документів, отримання доказів та визнання і виконання судових рішень.

 

УХВАЛИЛИ :

 

  1. Інформацію   прийняти до відома.
  2. Працівникам канцелярії позначку або штамп суду «Судова повістка» ставити лише на відправленнях, які містять повістку (повідомлення, ухвалу) про дату, час та місце судового засідання або повістку про дату, час та місце вчинення процесуальної дії.
  3. Консультанту суду (по роботі з персоналом) Лісевич А.О. забезпечити внесення змін та довести до відома суддів та помічників суддів відповідний наказ та зміни до Інструкції.

 

 

Головуюча                                                     Людмила Козак

Секретар                                                        Інна Боржемська