flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протокол наради №21 від 18 травня 2020 року

18 травня 2020, 11:02

П Р О Т О К О Л  № 21

наради  з   працівниками Мурованокуриловецького   районного суду

                                                                             

від 18 травня 2020 року            

 

Присутні:  11  працівників суду: Козак Л.В., Боржемська І.М., Грицай О.В., Даценко К.В., Кушнір Ю.П., Лісевич А.О., Литус А.О., Слободянюк О.С., Поліщук О.В.,  Ткачук О.М., Хонькович Л.І.

 

Головуюча: Козак Л.В.

Секретар:    Боржемська І.М .

 

 ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1. Про внесення змін до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участю сторін поза межами приміщення суду.
  2. Про випуск версії КП «Д-3» № 3.24.4.

 

     СЛУХАЛИ:

     -  керівника апарату суду Козак Л.В., яка оголосила лист ТУ ДСА України в Вінницькій області від 24.04.2020 № 02-22/1158 про внесення змін до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участю сторін поза межами приміщення суду;

- заступника керівника апарату суду Боржемську І.М., яка оголосила лист Державного підприємства «Інформаційні судові системи» про випуск версії КП «Д-3» № 3.24.4.

 

УХВАЛИЛИ :

  1. Інформацію   прийняти до відома.
   2. Відповідальним особам за відеоконференцзв’язок ознайомитися зі змінами до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участю сторін поза межами приміщення суду.
  1. Працівникам апарату суду користуватися  механізмами, передбаченими випуском версії № 3.24.4 комп’ютерної програми автоматизації документообігу загальних судів «Д-3».

 

 

Головуюча                                                  Людмила Козак

Секретар                                                      Інна Боржемська