flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Практика студентів-правників в Мурованокуриловецькому районному суді

19 жовтня 2023, 09:52

       Двоє студентів-правників проходять  практику в Мурованокуриловецькому районному суді. Вони уже оволоділи знаннями та навичками по роботі з комп’ютерною програмою «Д-3», набули практичного досвіду в роботі з нормативно-методичною документацією, ознайомились із можливістю проведення судових засідань у режимі відеоконференції, відправки учасникам процесу процесуальних документів та повісток в електронному вигляді в рамках проекту «Електронний суд» та направлення повісток у вигляді SMS-повідомлень, оформленні матеріалів  справи.

     Для студентів створена реальна можливість стати безпосередніми учасниками судового процесу в межах фабул, що ґрунтуються на реальних судових справах, сформулювати власні правові позиції і виступити позивачами, відповідачами, їх представниками, свідками,  суддями, підготувати всі необхідні процесуальні документи та відтворити судові засідання у справі.

 Сподіваємося, що досвід, набутий студентами під час практичного навчання, стане їм у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання.

 

Пресслужба суду