flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у “Циклі вебінарів з Офісом Омбудсмана.

01 лютого 2024, 15:32

Керівник апарату суду Людмила Козак та секретар суду Ірина Дерешовська 01 лютого 2024 року взяли участь у  “Циклі вебінарів з Офісом Омбудсмана. Право на звернення як конституційно-правовий засіб захисту та гарантія дотримання прав і свобод громадян», який провело Харківське регіональне відділення Національної школи суддів України  у застосунку “Zoom”.

Відкрила семінар заступник директора Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України, кандидат юридичних наук Яна ШЕВЦОВА .

Юлія ДЕРКАЧЕНКО, представник з інформаційних прав Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, кандидат юридичних наук  висвітлила тему: «Уповноважений Верховної Ради України з прав людини -парламентський контроль за додержанням конституційних прав та свобод людини і громадянина. Основні функції, права, обов’язки. Пріоритетні напрями діяльності  під час війни»

Начальник відділу права на звернення громадян Департаменту моніторингу додержання інформаційних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Наталія ШОРОБУРА   прочитала лекцію на тему:«Право на звернення як конституційно-правовий засіб захисту та гарантія дотримання прав і свобод громадян».

Захід був цікавим, змістовним, інформативним. Дуже багато висвітлено питань, які виникають у роботі. 

 

Пресслужба суду