flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у “Циклі вебінарів з Офісом Омбудсмана"

22 лютого 2024, 11:04

       

        Керівник апарату суду Людмила Козак та секретар суду Ірина Дерешовська 20 лютого 2024 року взяли участь у  “Циклі вебінарів з Офісом Омбудсмана. Доступ до публічної інформації в умовах воєнного стану», який провело Харківське регіональне відділення Національної школи суддів України  у застосунку “Zoom”.

Відкрила семінар заступник директора Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України, кандидат юридичних наук Яна ШЕВЦОВА

Сергій Безуглий, головний спеціаліст  відділу прав на доступ до публічної інформації Департаменту  моніторингу додержання інформаційних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини висвітлив тему: «Загальні засади. Особливості розгляду інформаційних запитів. Організація роботи  щодо забезпечення  доступу до  персональних даних».

Головний спеціаліст відділу прав на доступ до публічної інформації Департаменту  моніторингу додержання інформаційних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини прочитав лекцію на тему: «Особливості оприлюднення  публічної інформації. Поняття категорій публічної інформації з обмеженим доступом і особливості обмеження у доступі до інформації».

         Захід був цікавим, змістовним, інформативним. Дуже багато висвітлено питань, які виникають у роботі. 

          По закінченню заходу учасники  отримали  сертифікати.

 

Пресслужба суду