flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Опитування відвідувачів щодо якості функціонування Мурованокуриловецького районного суду

11 серпня 2017, 08:50

Опитування відвідувачів щодо якості функціонування

Мурованокуриловецького районного суду

 

Діяльність судової системи в Україні в останні роки перебуває в центрі досить гострих громадських дискусій, в яких постійно фігурує тема ефективності та якості судової гілки влади. У цих обговореннях використовується різна, часто суперечлива, інформація про показники функціонування судових органів.

Відповідно до Рішення РСУ № 11 від 08.08.2014 № 11, Рішення РСУ  № 28 від 02.04.2015  в рамках моніторингу стану незалежності суддів, ефективності та доступності правосуддя в Україні, метою якого є здійснення аналізу стану незалежності, неупередженості та доступності правосуддя в Україні, розробленні відповідних рекомендацій для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності судів, органів суддівського самоврядування та інших органів судової влади

з 28 серпня 2017 року по 01 вересня 2017 року в Мурованокуриловецькому районному судді буде проведено анонімне опитування громадян-відвідувачів суду, шляхом пропонування заповнити опитувальну анкету щодо їх задоволення роботою судів.

Методологія карток громадянського звітування являє собою ефективний засіб оцінювання, який надає узагальнений відгук щодо якості з боку саме користувачів судових послуг, тобто тих, хто має безпосередній досвід перебування у будівлі суду.

Опитування є добровільним і покликане вивчити думку громадян щодо організації роботи суду. Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій покращення надання Мурованокуриловецьким районним судом судових послуг.

Дякуємо за співпрацю!